duminică, 6 decembrie 2009

Sa nu iti uiti prietenii niciodata!


Cel mai bun prieten al meu mi-a povestit astazi ce a facut in excursia in care a fost el cu clasa sa in weekend.Si din vorba in vorba el imi spune cum un coleg al sau s-a ranit destul de grav la fata din cauza unui cablu.
Din toti colegii care se aflau in excursie, doar el si alti cativa s-au interesat de el, fie si macar cu o intrebare ("Cum te simti?Pot sa te ajut cu ceva?").
Petreci foarte multi ani impreuna cu niste oameni pe care ii consideri prieteni(mai mult sau mai putin) si abia in situatiile ca cele prezentate mai sus iti dai seama de caracterul acestor persoane si daca aceste persoane merita sa iti fie sau nu prieteni.
Dar chiar daca unii ar spune ca nu este corect sa procedezi asa, trebuie sa ne ajutam colegii in momentele grele, chiar daca acestia nu au fost alaturi de noi cand am avut nevoi.
Aveti grija cum va selectati persoanele carora le spuneti "PRIETENI" si nu uitati sa fiti si voi la randul vostru niste prieteni adevarati pentru ca orice bucurie este mai mare si mai draga voua alaturi de prieteni!

Niciun comentariu: