miercuri, 24 februarie 2010

Promovarea inculturii in masa
Traian Basescu: "Cred ca la 99% dintre romanii care nu apartin unei etnii le plac cantecele romilor, le plac nuntile facute de romi, le place sa auda, poate nu 99%, dar sunt atatia solisti, cantareti, daca ma gandesc de la Adi Minune pana la oricine, le plac manelele... Deci nu este o respingere in societate a ceea ce provine de la romi".
Nicolae Guta: "Cred ca a pronosticat o cifra foarte aproape de adevar. Peste 90% din tara se distreaza, se simt bine pe acest gen. (...) Daca manele au reusit, in ciuda faptului ca se spune ca suntem fara scoala, fara cultura, intr-un cuvant, ca suntem inculti, am reusit, prin textele noastre, sa cantam viata de zi cu zi asa cum e ea si sa ne adresam oamenilor pe intelesul lor. Manelele are linii melodice foarte melodioase si foarte bine gandite ca si continut pe linie melodica. Iar pentru cei care nu iubesc manelele, eu nu am nimic cu nimeni, dar ar trebui sa fie lasati in pace si cei care asculta manele, sa nu mai fie acuzati ca daca asculti manele esti tigan". (Click)

Azi de dimineata m-am uitat la emisiunea lui Mircea Badea de pe Antena 1 . In gura presei.In timp ce mancam am auzit o parte din declaratiile lui Guta si pur si simplu m-a buvnit un ras isteric.
Nici nu mai trebuie sa reliefez faptul ca radeam de prostia celui care a declarat asta.Am gasit declaratiile pe un siteu si am fost sigur ca asta trebuie postat.
Cuvintele spun totul...nici nu mai trebuie sa spun eu ceva...este mult prea evident ce "valori" promoveaza Romania si cel mai rau lucru este ca daca datele pe care le-a furnizat Traian Basescu sunt adevarate, inseamna ca majoritatea populatiei incurajeaza prostia.

Vreau sa spun ca eu nu sunt impotriva manelelor, ci a acelora care sunt gen Guta, adica niste analfabeti.

Niciun comentariu: