joi, 18 februarie 2010

Cu totii avem nevoie de un "BRAVO!" din inima


Cu totii suntem invatati inca de mici ca pentru orice lucru care ne este dat sau serviciu indeplinit trebuie sa spunem "Multumesc!".Este normal si politicos si de cele mai multe ori necesar.
Poate cateodata uitam sau ne prefacem ca uitam.Si acest lucru este normal.Omul este conditionat din natura sa, daca vrea sa multumeasca si cui multumeste.
Fiecare are activitatile sale pe care le face dintr-un anumit motiv: pentru ca i se impune, pentru ca doreste, pentru ca ii este necesar, pentru ca a promis, pentru ca trebuie sa respecte un pariu, pentru ca vrea sa impresioneze, pentru ca vrea sa se intreaca pe sine, pentru ca vrea sa uite o persoana sau o suparare, pentru ca asa se distreaza sau pentru orice alt motiv.
Dar tot ceea ce facem in viata, este croit in asa fel incat sa facem lucruri care ne plac si la care ne pricepem.
Facem lucruri mari sau mai putin mari, platite sau nu, din placere sau din obligatie.

Poate ca nu toti veti fi de acord cu acest lucru, dar trebuie sa spun asta pentru ca pe mine ma afecteaza extrem de mult, si daca n-as fi o persoana care pune totul la suflet, poate nici nu as spune-o: trebuie sa spui "BRAVO!" celui din jurul tau atunci cand face un lucru bun.
Poate ca pentru unii nu inseamna nimic, partea materiala fiind cea importanta, dar pentru mine un "BRAVO" inseamna mult.Inseamna multumire si rasplata pentru munca depusa si poate nimic pe lumea asta nu ma face mai fericit si mai implinit decat sa mi se spuna "BRAVO!".Un simplu cuvant ma face sa continui si sa imi dau seama ca nu traiesc degeaba si ca ceea ce am facut a avut un scop pe care eu l-am atins.
Dar este o conditie care face acest simplu cuvant sa aiba efect, si anume ca trebuie spus din suflet!

Conteaza si va conta!
Fiecare om are un rol in viata!Nu il cunosti?Atunci fa tot ceea ce e bine si poate vei nimeri!

Niciun comentariu: