miercuri, 12 august 2009

Voluntar Salvati Copiii


De vre-o patru ani si jumatate sunt voluntar la Salvati Copiii.Niciodata nu-mi imaginam ca acest lucru imi va schimba viata intr-un mod atat de interesant si de placut.La inceput ma sinteam ciudat cand unele persoane faceau glume proaste, dar acum nu ma mai afecteaza acest lucru si nu le mai dau satisfactie celor care fac glume pe seama asta.
Acum imi dedic o parte din timpul meu liber participand la actiuni din care am invatat si sper sa mai invat foarte multe lucruri la care nu puteam avea acces neimplicandu-ma ca si voluntar la aceasta organizatie.
Am cunoscut foarte multi oameni care ulterior mi-au devenit prieteni adevarati si pe care ma pot baza oricand si cu care poti comunica orice, stiind ca te pot ajuta si pastra secrete.Sunt persoane din toate colturile tarii cu obiceiuri si datini locale proprii, cu personalitati si perspective diferite.Impreuna facem lucruri minunate pentru copii, iar rasplata noastra este valorificata in momentul in care stim ca prin actiunile intreprinse de noi am facut un bine persoanelor care cu adevarat au nevoie de sprijinul nostru si al societatii.
Ma bucur ca am facut acest pas si ma bucur ca pot ajuta, ca ma pot implica, ca pot schimba destinul unor oameni in bine.
COPIII DE AZI SUNT GENERATIA DE MAINE si fiecare dintre noi trebuie sa contribuie ca aceasta sa fie una solida.
Implicate si TU!!!
FII VOLUNTAR!!!

Un comentariu:

Little.ZuZu' spunea...

Este impresionant ceea ce spui.si tot odata adevarat.A fii voluntar presupun ca este extraordinar!N'o sa uit niciodata tabara Arbanasi:-<.Imi lipsiti muuult!:(