vineri, 22 aprilie 2011

Atunci cand inveti ceva...inveti si pe cei din jur

Astazi este una din zilele in care cu siguranta am invatat ceva.Nu va dezvalui de la cine sau unde....este irelevant.Conteaza doar ce am invatat.
Pe aceasta lume fiecare este o bucatica dintr-un intreg, dar fiecare bucatica este individuala - personalitati diferite, familii diferite, corpuri diferite, religii diferite si lista ar putea continua; dar unde vreau eu sa ajung, este ca avem si probleme diferite.Fiecare le stie pe ale sale si fiecare incearca sa recunoasca sau nu si sa le rezolve sau nu.Dar orice am face, le stim, iar acest lucru il spunem cu voce tare (de cele mai multe ori) tocmai pentru a arata celor din jur ca viata noastra nu este perfecta (ceea ce este perfect normal) sau ca avem nevoie de ajutor si sprijin.
Ideea este ca problemele le gandim si le exprimam.Si oricare ar fi problema, niciodata sa nu spui: "AM OBOSIT SA MAI LUPT!"  pentru ca cineva va fi intotdeauna aproape de tine si te va ajuta, indiferent cat de bun sau mai putin bun esti.
Eu recunosc acest lucru si am vrut sa vi-l spun si voua, tocmai pentru ca stiu ca nimeni nu poate avea o viata perfecta, in care sa nu avem probleme.

Niciun comentariu: