marți, 4 ianuarie 2011

Nastere, viata, moarte


In seara asta am vazut unul din episoadele din One Tree Hill in care mi-a trezit interesul sa scriu.
Se spune ca oamenii se nasc si mor goi si singuri.Si poate ca asa este, dar nu in totalitate.Iata varianta mea descrisa a ceea ce am scris mai sus.
Oamenii vin dezbracati pe lume.Si asa este - o certitudine deja cunoscuta.Dar nu goi si singuri.Vin puri si cu sentimente (nu vrei sa-i ranesti unui copil sentimentele, pentru ca te va taxa imediat si fara remuscari) si insotiti de acea putere divina (care exista in orice religie, dar sub diferite nume).
In viata continuam exact asa cum am inceput, dar avem semnificatii diferite la ceea ce am descris mai sus.Suntem imbracati (si cu haine si cu personalitate) si suntem intotdeauna insotiti (Dumnezeu si oamenii - de cele mai multe ori vedem decat partea cu oamenii) sau nu (nu vrem sa-L vedem si spunem ca suntem singuri - pentru ca nu avem oameni langa noi).Si este normal sa credem ca suntem singuri cand oamenii ne parasesc.
Iar cand murim sigur suntem insotiti (fie de El si oameni, die doar de El).

Dar oamenii intotdeauna se intreaba.De ce facem atat de multe lucruri in viata, daca plecam fara ele.Adica ce este important in viata si semnificativ?Raspunsul meu este general: fiecare clipa a vietii sa o facem sa ne bucure orice ar insemna asta).

Important este ca totul sa fie important!!!

Niciun comentariu: